RockPart 2014 07.26.

RockPart 2014 2. nap 07.26. fotók képek 

Idén második alkalommal került megrendezésre Balatonszemes városában a Rockpart fesztivál,mely zeneileg a rock,metál,hardcore és punk közönséget célozta.
A fesztivál területe Balatonszemes városán belül foglalt helyet kellemes zöld övezet fákkal és biztosított parkoló illetve kemping résszel.
Fesztivál fellépői között olyan világszinten is  erős nevekkel találkozhattunk mint a BIOHAZARD , KREATOR , BEHEMOTH , ENSIFERUM . 
A szervezőket dícséret illeti,hogy a fesztivál területét nagyon jól kihasználva kitudtak alakítani úgy 3 színpadot, hogy ezek hangzásilag nem zavarták egymást, így a párhuzamosan folyó produkciókat mindenki élvezhette a színpadok előtt. 
Vizuális szemszögből is sikerült mindegyik színpadon megfelelő fénytechnikát és egyéb effektekkel szórakoztatni a közönséget ezzel is fokozva a koncertek hangulatát. 
 
Hazai fellépők a teljesség igénye nélkül : Don Gatto, Alvin és a mókusok , Watch My Dying , Insane , Aurora, Prosectura , Wisdom , Sex Action , Akela , Undivided , Subscribe , Dalriada , Cadaveres , Virrasztók , Depresszió , Paddy & The Rats és sokan mások.
 
Szervezők magukról:
"Egy fesztivál, amely egyesíti magában a rock-és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Egy fesztivál, ami pont annyit ígér, amennyit teljesít: zúzós-pörgős koncerteket esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben, jó hangulattal, kedves és segítőkész személyzettel."