GoPro Spinner és Selfie Box Masina

360 Gopro Videós Spinner És Selfiebox

avagy Selfie Masina

 
Újításként mivel sokan kerestétek, így már mi is készültünk nektek Selfiebox masinával, amivel egyszerűbben tudjátok a vendégeknek emlékezetessé tenni a nagy napotokat.
Egyedi stílusban készülnek a masinában a materializálódott fotók, rajta lesz a nevetek a kedves vendégek 3 különböző pózban illetve bármi kedves üzenet számukra. Ezeket a fotókat is elérhetővé tesszük digitális formában is nem csak papíron.
Előnye a digitális fotósarkunkkal szemben, hogy sokkal kompaktabb a kialakítás és nem szükséges hozzá végig ott lenni a fotósnak vagy a kezelőnek mivel automatán érintőképernyővel lehet indítani a folyamatot és automatizálva van teljesen :) Illetve a helyigény is barátibb a masina maga 60x60cm helyet foglal illetve előtte elég ha 2,5 méter hely van a háttér és a masina között.
Igény esetén tudunk háttéret is készítetni vagy a meglévőkből vinni.
Selfie Masina Díja: 50.000 Ft / 1 óra, illetve 100.000 Ft / 2 óra :) Ezen túl minden óra +40.000 Ft
 
 
Selfie Automata MAsina Bérlés
 

360 Videós GoPro Spinner

 
Ez egy elég különleges eszköz, adott egy 1 méter sugarú platform amire 2-3 ember elfér, ezután jön a csoda, a gopro körberepül körülöttük és egy 360 fokból megmutat mindenkit mozgás közben, olyan mint egy bullet time csak közben nem fagy meg az idő teljesen :) 
Itt is a lehetőség van egyedivé tenni a videót amit megkapnak a vendégek és a kedves pár is.
 
360 Spinner Díja: 50.000 Ft / 1 óra, illetve 100.000 Ft / 2 óra :) Ezen túl minden óra +40.000 Ft
 
 

Videós Vendégkönyv

Selfie masinánk másik felhasználási módja a videós vendégkönyv készítés.
Profi világítással és mikrofonnal hagyhatnak üzenetet a vendégek a párnak, amiket rögtön letudnak tölteni és megosztani egymással, illetve a pár is visszanézheti az esemény után :)