Transylvania Calling 2015

Görgessetek le a fotókért / Scroll down for pictures

A tűz zsonglőrök viszont mind nagyszerű showt produkáltak , változatos műsorelemek pyroval megfűszerezve.

Workshopokból  a masszázs , jóga , henna festés , ijászkodás jött szembe .

A market area viszont a tavalyihoz képest változatosabb volt , a healing zonet meg köszi a magyaroknak ott volt a legjobb chai ;)

A környezet egyébként teljesen szép és jó volt , fotó szempontból a völgy tájolása nem volt az igazi sajnos se napkelte se napnyugta se élfények. De a main stagenél a háttérben a hegyorom szépen megkoronázta a környező erdőket. Viszont aki olyan cuki volt,hogy az uv ágyúukat a földhöz néve vízszintesen szerelte fel... akárhonnan nézted a staget kisütötte egy a szemed .

Summárumként jövőre jó lenne a tavalyi helyszín :) vagy esetleg egy új és csodálatos csak elérhető és nem dzsungelharc , mert az ember miután szeretne feltöltődni rögtön lemeríti a fesztiválról a kijutás :)
Szóval ha jövőre is itt lesz megrendezve akkor mindenki kösse fel a gatyát és ne pakoljon túl mert lefelé még nem lesz akkora baj de felfelé már nem tuti.

English version in a nutshell :

The valley was beautiful , but a lots of tourist cross the festival area because its a blue cross hiking path and a famous one :( So lots of strangers astonished what happening there... But the embracing mountains give the feeling feel.

The main stage deco was nice , but the uv lighting rigging its not the best cause it was horizontal to the ground so any point it hurt your eyes if you look up. Sound level and bass level was good.

Fire jugglers make a really nice show with multifarious show elements and pyrotech too.

 

For more photos click on the picture / Több kép a képre kattintva a facebookon.

Transylvania Calling 2015 Facebook album

Transylvania Calling 2015 Festival Romania Photos Fotók Képek Pictures