Fotó szolgáltatás

Esküvői fotózás / videózás

Esküvői fotózásra kérje árajánlatunkat, ahol megadott csomagok közül lehet válogatni, illetve ezeket variálni, kattintson ide.

Zenekar fotózás / klipp forgatás

Zenekari fotózás - beállított studiós képek vagy kültéren, esetleg koncerten készült képek. Árazás egyéni megbeszélés alapján.

Portré készítés

Studiónkban várunk családokat, párokat, fiúkat, lányokat, kicsiket és nagyokat, előre megbeszélt fotósorozat elkészítésére .
Igény esetén tudunk sminkest és fodrászt is biztosítani.
Megbeszélt mennyiségű kép lesz retusálva, de a többi képet is rendelkezésre bocsátjuk 960 pixel felbontásban, kiszintezve. Természetesen később lehet még kérni retusált képeket pluszban.

Ár : 40.000 Ft-tól
Minta csomagok:
Mini csomag : ~1óra időtartam , körülbelül 20elkészül kép, ebből 3 választható retusálásra a többi 960pixelben kiszintezve kerül átadásra.
Hobby csomag : ~1óra időtartam , 30 elkészült kép , ebből 5 választható retusálásra a többi 960pixelben kiszintezve kerül átadásra.
Profi/Portfólia csomag: ~legalább 3-4óra időtartam, megbeszélés alapján az árban a fodrász és a sminkes is benne lesz, ~100elküszült kép ebből 10 kerül retusálásra a többi 960pixelben kiszintezve kerül átadásra.

Csomagokon kívül egyéb képek retusálása 1000 Ft / kép .

Esemény/Rendezvény

SZIN koncertRendezvény kiállításDiploma osztó GTK

Esemény- vagy riportfotózás. Szeretné, ha eseményéről megfelelő médiaanyag készülne, illetve további promózás céljára szeretné felhasználni az eseményen készült képeket? Kérje árajánlatunkat! Továbbá szalagavatók, ballagások és bármilyen jeles esemény, amelyről szeretnének emlékeket.

Ár: megbeszélés alapján a helyszín távolsága és az ott eltöltendő órák alapján , kérje árajánlatunkat. ~25.000 Ft / órától

Fotósarok

Fotósarok szolgáltatás, akár bálokra vagy egyéb rendezvényekre, ahol szeretnék, ha a vendégek egy kellemes emléket őriznének meg az eseményükről.
Profi studiófelszereléssel, ha van, a dekorossal való egyeztetéssel alakítjuk ki a sarkot, ha szükséges, mobil hátteret is tudunk vinni .

Ár:
Digitáis verzió: 35.000 Ft / óra csak digitálisan.
Helyszíni nyomtatással : 35.000 Ft / óra + 50  darab papír képenként 15.000 Ft 10x15 centiméteres.

Tárgy / Reklám fotózás 

Tárgyak és termékek studióban, beálított szettben, vagy használat közben történő fotózása, termékbemutató videó készítése.

Ár :  studióban, behozott tárgyakkal ~40.000 Ft/órától.

Helszínen 40.000Ft / órától +10.000 Ft kiszállási díj.

Második órától 30.000 Ft/óra.

Beltér / Bemutató fotózás 

smooth beltér fotózás

Belterek, üzlethelyiségek, szórakozó helyek teljes körbefotózása, szolgáltatások bemutatása fotó illetve videós formában.

Ár: ~40.000 Ft-tól .

Sportesemény

Előre egyeztetés alapján, akár helyszíni képkidolgozással is. Kültéri vagy beltéri sporteseményeken. Referenciánk a magyar enduro és crossmotor sportban szerzett tapasztalat, és beltérben táncversenyek illetve fit-kid verseny fotózása. 
Profi felszerelés és profi utómunka.

Studió / Műterem bérlés Szegeden ide katt

 

Fotós árajánlat

CAPTCHA
Spam robotok elleni védelem